In urma articolelor de pe acest blog, incepand din 2009 sunt suspendat de catre Federatia Romana de Schi si Biatlon, iar secretarul general Puiu Gaspar a intervenit la Eurosport Romania pentru a-mi suprima vocea.

Va multumesc pentru comentarii si pentru ca mi-ati fost alaturi.
Din sezonul 2009 / 2010 ma puteti gasi aici:

www.radusavin.ro

vineri, 12 iunie 2009

Feedback CUPA MALINULUI 2009

94% dintre repondenti doresc sa participe anul viitor, iar 6% au raspuns ca nu stiu.

Concursul a lasat o impresie buna:

- 19% dintre repondenti au acordat nota 5/5,

- 50% - 4/5 si

- 31 % - 3/5.

Cei mai multi (87%) au apreciat locul unde se desfasoara concursul, 57% comunicarea informatiilor legate de concurs si 53% arbitrii.

Au mai fost apreciate, in ordine, aportul salvamontului, organizatorul, premiile / sponsorii, drumul de retragere de pe vale si mesajul concursului.

Cel mai putin apreciate au fost, in ordine, comentariile aparute pe alte bloguri, imaginea / mediatizarea concursului si perioada de desfasurare

In ceea ce priveste intrebarea legata de posibile imbunatatiri aduse concursului, 39% au selectat imaginea / mediatizarea concursului si perioada de desfasurare, in timp ce doar 6% ar dori sa se schimbe organizatorul, arbitrii sau locul de desfasurare.

A mai fost apreciata colegialitatea dintre participanti si faptul ca acest concurs strange comunitatea de frerideri.

Printre lucrurile negative au fost mentionate obligativitatea castii de protectie, comentariile de pe alte bloguri si faptul ca nu a existat o intelegere cu primaria Busteni pentru urcarea pe gratis a concurentilor.

S-au facut mai multe sugestii, de care o sa tinem cont in organizarea editiei de anul viitor.


Va multumesc tuturor celor care ati binevoit sa raspundeti la sondaj. Comentariile voastre ma ajuta sa aflu daca si cum sa merg mai departe.

Cat de curand va voi spune si povesta mea despre CUPA MALINULUI.


Pana atunci sa ne auzim cu bine.

Si luati aminte: inca este zapada pe Malin.

Niciun comentariu: