In urma articolelor de pe acest blog, incepand din 2009 sunt suspendat de catre Federatia Romana de Schi si Biatlon, iar secretarul general Puiu Gaspar a intervenit la Eurosport Romania pentru a-mi suprima vocea.

Va multumesc pentru comentarii si pentru ca mi-ati fost alaturi.
Din sezonul 2009 / 2010 ma puteti gasi aici:

www.radusavin.ro

vineri, 13 martie 2009

S-a terminat: Raich la 2 puncte de Fericire

Gata. S-a terminat. Astazi, la slalom urias, Svindal nu a facut o mansa rea, dar nu a reusit sa ramana in primii 15 si implicit in puncte. Cu febra este greu sa concurezi.
Acum Raich este foarte aproape de Marele Glob. Nu mai trebuie decat sa intre in primii 15 la slalom si sa termine in fata lui Svindal si Cuche.
Chiar daca a reusit timpul mansei, Kostelic a iesit cu totul din lupta. Am fost placut impresionat insa de cat de multa lume a fost alaturi de croat in incercarea sa de a duce Globul de Cristal la Zagreb.
Raich a mai castigat trofeul in 2006, tot in fata lui Svindal.
Si inca o remarca: oricine va castiga, o va face cu cel mai mic punctaj din 1991 incoace, de cand s-a schimbat sistemul de punctare.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nuuuuu! Raich a ratat! Desi era oarecum de asteptat, imi pare rau pentru el, mai ales dupa victoria de ieri, care l-a adus asa de aproape de Svindal. Cred ca e foarte frustrant sa pierzi la numai 2 puncte.

Tabere cu Suflet spunea...

Iata ca se poate intampla orice. Practic s-a terminat cand a iesit Raich.
@Catalin: e frustrant intr-adevar. El a trecut insa cu bine peste moment.