In urma articolelor de pe acest blog, incepand din 2009 sunt suspendat de catre Federatia Romana de Schi si Biatlon, iar secretarul general Puiu Gaspar a intervenit la Eurosport Romania pentru a-mi suprima vocea.

Va multumesc pentru comentarii si pentru ca mi-ati fost alaturi.
Din sezonul 2009 / 2010 ma puteti gasi aici:

www.radusavin.ro

luni, 23 martie 2009

... din nou la Nationale

De maine reincep Campionatele Nationale in Valea Dorului. Marti va avea loc proba de Supercombinata rezervata juniorilor, iar miercuri cea a seniorilor. Ei bine, Supercombinata din Romania consta intr-o mansa de urias, urmata de una de slalom (sic!). Din pacate nu avem nicio partie de Coborare sau macar de Superurias ... asa ca am ajuns sa combinam slalomul cu uriasul.
Din nou Federatia nu s-a grabit sa comunice programul, abia vineri fiind trimisa o informare catre cluburi. Ca urmare multi dintre sportivii de valoare, aflati pe la diferite concursuri in strainatate, au zis pas. Vor participa insa probabil Ioan Nan si Edith Miklos, intorsi de curand din Suedia de la Campionatele Mondiale ale Politiei. Exista o legatura stransa intre Federatie si Clubul Dinamo la care activeaza cei doi, asa ca programarea Nationalelor in acest moment si cu o notificare asa scurta ar putea sa nu fie doar o coincidenta.
In februarie, cand s-au desfasurat celelalte probe (slalom si slalom urias), organizatorii au fost inconsecventi in privinta verificarii echipamentului (lungime schiului, radius, distanta de la talpa schiului la bocanc etc.). Sa vedem cum se vor repara aceste probleme acum.

Un comentariu:

Tabere cu Suflet spunea...

Cum o coincidenta nu poate fi probata ci doar exprimata, l-am rugat pe unul dintre antrenorii de la clubul Dinamo sa imi trimita punctul de vedere.
Si repet acest lucru: puteti trimite orice comentarii, pro sau contra.
Consider acest blog intru totul deschis comunicarii.