In urma articolelor de pe acest blog, incepand din 2009 sunt suspendat de catre Federatia Romana de Schi si Biatlon, iar secretarul general Puiu Gaspar a intervenit la Eurosport Romania pentru a-mi suprima vocea.

Va multumesc pentru comentarii si pentru ca mi-ati fost alaturi.
Din sezonul 2009 / 2010 ma puteti gasi aici:

www.radusavin.ro

marți, 24 februarie 2009

Amenintarea Federatiei

Am aflat despre o amenintare directa la adresa mea din partea Federatiei. Se pare ca cei de acolo nu sunt multumiti cu criticile. Nu este prima amenintare, au mai fost si altele. Eu nu o sa cedez, o sa spun ce cred si ce vad, fara compromisuri.
Majoritea antrenorilor care imi scriu personal despre problemele lor ma roaga sa nu le folosesc numele, fiindu-le friica de o reactie din partea Federatiei. Este pacat dar asa e. Am respectat intotdeauna acest lucru.
Domnilor antrenori si/sau sportivi de perfomanta, daca aveti un comentariu, o problema, o bucurie, va rog sa imi scrieti personal (radusavin@gmail.com). Haideti sa incercam sa schimbam ceva. In cazul in care doriti acest lucru, va garantez discretia in privinta sursei.

5 comentarii:

Autor spunea...

asa trebuie facut.bravo!suntem intr-o tara care se vrea democrata,e normal sa criticam cand trebuie criticat!

Anonim spunea...

anonimele nu rezolva nimic si nici vorbele

Anonim spunea...

Ar fi bine sa spui cine te amenintat !

Tabere cu Suflet spunea...

@anonim: care ar fi solutia? Incepe tu prin a nu mai fi anonim.
@paul: Domnul Puiu Gaspar, Secretarul FRSB, a anuntat la sedinta tehnica de la Campionatele Nationale de Schi Alpin, ca este nemultumit de comentariile mele si ca intentioneaza sa faca demersuri impotriva mea la Paris, la sediul Eurosport.

Anonim spunea...

Ha ha ha o sa vorbesca la Paris :)) tov gaspar trebuie sa stie ca Eurosport nu este tot una cu 2 s'un sfert ...